Byråene

Media Bergen består av rundt 260 medarbeidere som deler lidenskapen for kreativitet, design, strategi, kommunikasjon og teknologi. Vi er en byråfamilie som er skapt for å dele. All erfaring og kompetanse som er i ett byrå deles med de andre byråene innenfor familien.

Oktan

KAMPANJER – DESIGN – DIGITAL MARKEDSFØRING

Oktan leverer kreativ markedskommunikasjon med solid strategisk forankring. Vi har ALLTID en metodisk tilnærming til det å utvikle god kommunikasjon for kundene våre. Det skaper trygghet for at markedsføringen er effektiv og etterprøvbar i forhold til målsetning, uansett kanal.
 

Keyteq

TEKNOLOGI - MARKETING - INNOVASJON

Keyteq er et digitalt byrå med 30 medarbeidere som elsker alt digitalt. Selskapet er nytenkende rådgivere innen digital forretningsutvikling og leverer ledende løsninger og produkter innen salg og markedsføring på nett. Leverer prosjekter sammen med andre byråer innen Media Bergen og med partnere som Google, Facebook og eZ Publish.
 

COX

DESIGN – REKLAME – TRYKK

Innholdsbyrå i Bergen. Fullservice byrå som har spesialisert seg på å jobbe med en bedrifts egne medier. Leveransene består av content marketing/innhold, grafisk design og annonsesalg. Antall ansatte er 25 og blant kundene er Odfjell SE, Fjord Line, Lerøy og Fjord1.
 

SAATCHI & SAATCHI

MERKEVARE - KREATIVITET - STRATEGI

Saatchi & Saatchi Oslo er et kreativt digitalt byrå. Byrået har 23 medarbeidere i Oslo og er en del av det internasjonale byrånettverket med over 6000 ansatte i 76 land. Kreativitet, ideer og merkvarebygging har alltid vært kjerneproduktet.
 

NOR PR

STRATEGI - MEDIEHÅNDTERING - KRISEKOMMUNIKASJON

NOR PR er et av Norges ledende kommunikasjonsbyråer. Hovedkontoret er i Bergen med avdelingskontor i Oslo og Tønsberg. Byrået har 14 medarbeidere med lang erfaring innenfor medier og kommunikasjon.
 

Apility

TEKNOLOGI - PRODUKTER – INNSIKT

Apility spesialiserer seg på smart anvendelse av teknologi for webløsninger og -applikasjoner. De har levert over 200 prosjekter i ulike størrelser og har bred erfaring fra flere bransjer og problemstillinger. Apility står bak Netflex-plattformen. Selskaper har 6 ansatte og jobber med kunder som Møllerens, Kygo, Asplan Viak, Voss Resort og Nr1Fitness.
 

Svensson

Reklamebyrå i Stockholm. Fullservice byrå som leverer strategi, digitale konsepter og gode ideer som sprer seg. Antall ansatte er 20 og blant kundene er Aftonbladet, 7-Eleven, Elon og Jaguar/Land Rover.
 

Respons

OMDØMME - SAMFUNN - KUNDETILFREDSHET

Respons er et av de største analysebyråene i Norge. Selskapet er lokalisert i Bergen og Oslo og har 25 medarbeidere med bred erfaring fra analysearbeid. Dette sikrer kvalitet i gjennomføringen av både kvantitative og kvalitative undersøkelser.
 

Happy Studio

MOTION GRAPHICS – ANIMASJON - 3D POSTPRODUKSJON

Happy Studio er et filmstudio med 5 ansatte i Bergen. Med fokus på animasjon leverer selskapet visuelle , overraskende og engasjerende videoer for reklame og andre korte formater.
 

Effector

MARKET ACCESS - PUBLIC AFFAIRS - KOMMUNIKASJON

Effector er et skandinavisk kommunikasjonsbyrå som jobber innen sunnhet og helse. Byrået har 15 medarbeidere med hovedbase i København og med egne enheter i Stockholm og Oslo. Ønske om å skape suksess for kunder innen sunnhetsområdet driver medarbeiderne i Effector.