Akvariet

Laget av Oktan Orangeriet

Gå til Oktan Orangeriet

UTFORDRING

Om sommeren drømmer bergenserne om å reise bort fra regnet til solfylte strøk. De glemmer litt de flotte lokale attraksjonene. Hvordan få folk til å innse at det kanskje er på tide å ta en tur på Akvariet igjen?

LØSNING

Akvariet er opplevelser og en utmerket kilde til spennende kunnskap. Med dette som utgangspunkt ønsket vi å gjøre bergensere oppmerksom på at det kanskje er lenge siden de har besøkt Akvariet. For hvordan høres egentlig en pingvin ut nå igjen? Hva sier en sjøløve? I radioannonser og i korte videofilmer på Facebook, lot vi tilfeldige bergensere forsøke å etterligne dyrene, med vekslende hell. I tillegg laget vi googleannonser med morsomme fun facts om dyrene på Akvariet. Visste du at en skilpadde puster gjennom rumpen?!

RESULTAT

Filmene ble veldig godt mottatt. Videosnuttene ble likt og delt av mange både på Facebook og Instagram, og Akvariet fikk mange gode tilbakemeldinger fra kunder som likte filmene. Også de som var så sporty å stille opp for å etterligne en pingvin eller en sjøløve, opplevde å få mye oppmerksomhet i ettertid.